Śniadanie
Nasz pasztet drobiowy z warzywami z chrzanem z żurawiną, ogórek kiszony, pieczywo
Wege: Nasz pasztet z soczewicy z warzywami z chrzanem z żurawiną, ogórek kiszony, pieczywo
II Śniadanie
Makaron z jogurtem twarogowym i brzoskwinią
Obiad
Strogonow ze schabu z buraczkami z chrzan i kasza gryczaną
Wege: Mussaka wegetariańska z soczewicą
Podwieczorek
Kolacja
Risotto pieczarkowe z warzywami, botwinką, pestkami dyni i serkiem capresi
(Alergeny: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto), mleko, seler)
Śniadanie
Włoska pasta pomidorowa, warzywa, pieczywo
II Śniadanie
Owsianka snickers z malinami
Obiad
Filet z kurczaka w sosie pieczarkowym z trend lunchem z perłową kaszą kuskus i fasolką szparagową z czosnkiem
Wege: Kotlety z kalafiora, kaszy jaglanej i jajka z trend lunchem z perłową kaszą kuskus i fasolką szparagową z czosnkiem
Podwieczorek
Krem z soczewicy i batatów z mleczkiem kokosowym i prażonymi migdałami
Kolacja
Sałatka z serem camembert, winogronem, filetem z indyka i warzywami z sosem vinegret
WEGE: Sałatka z serem camembert, winogronem i warzywami z sosem vinegret
(Alergeny: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, owies) mleko, jaja, migdały, gorczyca, orzeszki ziemne, seler)
Śniadanie
Kajzerka z szarpaną wieprzowiną i surówką z kapusty z sosem musztardowo-miodowym
Wege: Kajzerka z awokado, polędwicą wegetariańską i żółtym serem z warzywami i sosem musztardowo-miodowym
II Śniadanie
Sałatka owocowa z jogurtem i granolą
Obiad
Stek z duszoną cebulką z kapustą na ciepło i pieczonymi ziemniakami
Wege: Stek z kalafiora z jajkiem sadzonym z pesto bazyliowym, kapusta na ciepło i pieczonymi ziemniakami
Podwieczorek
Tapioka z musem malinowym
Kolacja
Sałatka nicejska z grzankami
(Alergeny: zboża zawierające gluten (żyto, owies, pszenica durum), mleko, gorczyca, jaja, ryba)
Śniadanie
Wytrawny omlet z kurczakiem i warzywami, sałatka z prażonym słonecznikiem
Wege: Wytrawny omlet z tofu i warzywami, sałatka z prażonym słonecznikiem
II Śniadanie
Pudding z kaszy manny z musem z owoców leśnych
Obiad
Ryż z warzywami i twarogiem wędzonym solankowym z orzechami nerkowca, serem grana padano i świeżą natką
Podwieczorek
Deser malinowy
Kolacja
Sałatka z indykiem, serem lazur, gruszką, orzechami z komosą ryżową i dressingiem francuskim
wege: Sałatka z serem lazur, gruszką, orzechami z komosą ryżową i dressingiem francuskim
(Alergeny: zboża zawierające gluten (pszenica, owies) jaja, soja, mleko, gorczyca, orzechy nerkowca, orzechy pekan)
Śniadanie
Pasta brokułowa z serem feta, prażonym słonecznikiem, warzywa, pieczywo
II Śniadanie
Owsianka z bananem, orzechami i syropem klonowym
Obiad
Drobiowy gulasz piwny z kaszą jaglaną i surówką z kapusty kiszonej
Wege: Wegetariański gulasz z kaszą jaglaną i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Krem z buraka z twarogiem solankowy, kremowym octem balsamicznym i prażonym słonecznikiem
Kolacja
Spaghetti w kremowym sosie szpinakowym z cukinią, mlekiem kokosowym i parmezanem
(Alergeny: zboża zawierające gluten (żyto, owies), mleko, jaja, orzechy pekan, seler)
Śniadanie
Sałatka z serem camembert, winogronem, orzechami i kremowym octem balsamicznym, pieczywo lekkie
II Śniadanie
Mango sticky rice
Obiad
Drobiowy gulasz piwny z kaszą jaglaną i surówką z kapusty kiszonej
Wege: Wegetariański gulasz z kaszą jaglaną i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Jabłka pieczone z serkiem waniliowym i migdałami
Kolacja
Spaghetti w kremowym sosie szpinakowym z cukinią, mlekiem kokosowym i parmezanem
(Alergeny: zboża zawierające gluten (żyto, pszenica), mleko, orzechy, migdały)
*Informujemy, że menu może ulec zmianie
*Informujemy, że produkty użyte w potrawach mogą ulec zmianie.
Lista alergenów: